15% off!
Πολιτική Επιστροφών-Ακυρώσεων - ArtCulture

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

X

Αναζήτηση

Back to top

Πολιτική Επιστροφών-Ακυρώσεων

Πολιτική Επιστροφών – Ακυρώσεων

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artculture.gr ή στο τηλέφωνο 2310 681522 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.

Σε περίπτωση φθοράς του αντικειμένου με υπαιτιότητα της courier ή δική μας αναλαμβάνουμε δωρεάν αντικατάσταση αρκεί να μας ενημερώσετε εντός 2 ημέρων από την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας. Η διαδικασία είναι η εξής : μετά την επικοινωνία με email ή τηλεφωνικά , σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν κ όταν θα σας το παραδώσουν, δίνεται το αρχικό πίσω.

Σε περίπτωση επιθυμίας αντικατάστασης ή αλλαγής του προϊόντος υπάρχει η δυνατότητα μόνο για προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας της παραγγελίας. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής συν την διαφορά αξίας του προϊόντος της αλλαγής που επιθυμεί .

Προϋποθέσεις επιστροφής/αντικατάστασης :
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση άθικτο , χωρίς καμία φθορά ή ελάττωμα μαζί με τα συνοδευτικά καρτελάκια κ την συσκευασία.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 10 ημερών.

Πολιτική Ακυρώσεων:
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310 681522 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.
Η διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με την Courier center .
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artculture.gr ή στο τηλέφωνο 2310 681522 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.

ESPA
ESPA
  • Εγγραφή
η Συνδέσου με
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0
Καλάθι
newsletter image

-15% extra

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 15% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία!